Archive for 2 november, 2013

Meertalproeven update

In de loop van deze week komen de proeven voor de meertal wedstrijd op het bord te hangen! We hebben vier niveaus. 1. is een makkelijke proef zonder galop, bedoelt voor de aspiranten, 2. is een iets moeilijkere proef zonder galop voor de gevorderde aspiranten of beginnende uurslessen, 3. een normale proef met galop voor de uurslessen en 4. de iets moeilijkere proef met galop bedoelt voor de gevorderden.
Voor grote groepen van 7 of 8 ruiters komt waarschijnlijk nog een aangepaste proef. Je instructrice bepaalt samen met ons welk niveau voor jullie team geschikt is.

Heb je je nog niet opgegeven met je les doe dat dan snel! Is de opgavelijst vol? Geen paniek we hangen zo weer een nieuwe lijst op, of schrijf het op een leeg papier en hang deze er bij op het bord.

Na de sluitingsdatum halen we de opgave lijsten weg en wordt er een startlijst gemaakt. We starten in de middag met de eerste groep en na de prijsuitreiking zal het stamppot buffet plaatsvinden. Vergeet je daar niet voor op te geven!

Groetjes van de Wedstrijdcommissie!

Stamppot buffet

Op zaterdag 21 december willen we als afsluiting van weer een mooi paardrij-jaar gezamenlijk een hapje eten. We hebben hiervoor een heerlijk stamppot buffet geregeld. De kosten hiervoor zijn €5,- per persoon en iedereen mag zich opgeven. Dus ook opa’s oma’s broertjes en zusjes! Drankjes zijn voor eigen kosten. Het zal plaatsvinden in de kantine na afloop van de prijsuitreiking van de meertal proeven. We hopen dat jullie allemaal gezellig willen blijven eten zodat we er een leuke avond van kunnen maken! Opgave lijst hangt in de kantine!

Meertalproeven

Deze leuke nieuwe wedstrijd vindt plaats op zaterdag 21 december. Alle informatie hierover vind je hier.

Stalmesters gezocht

We zijn nog steeds op zoek naar mensen die een of meerdere stallen willen mesten. In ruil mag je een keer per week gratis rijden. Je kunt je opgeven bij Janet of Silvia.

stal