Zuidelijke Havenweg 30, 7554 RR Hengelo
instructie@live.nl

Tarieven en aanmelden

Lid worden?

Voor meer informatie over de lessen kun je mailen naar instructie@live.nl

Aanmeldprocedure: Via de link Aanmeldingdocs.google.com kunnen kinderen worden aangemeld  voor een groepsproefles met rondleiding. Aanvragen worden op volgorde van binnenkomst uitgenodigd. Zodra er plaats is ontvangt u een uitnodiging. De wachtlijst voor kinderen die starten is gelukkig een beetje ingelopen. Ervaren ruitertjes moeten helaas langer wachten, er is weinig verloop in onze groepen, er komt zelden een plekje vrij. Volwassenen die willen starten kunnen wij niet plaatsen. Wij adviseren hen om maneges te benaderen waar ook individuele lessen aan starters worden gegeven.

Proeflessen

Een proefles van een half uur kost € 17,50.

Veelal starten aspirantgroepen met een groepsproefles. Voor kinderen die die lid worden valt deze les dan binnen het abonnement en zijn er verder geen kosten aan verbonden.

Lidmaatschapskosten

Eenmalige inschrijvingskosten per persoon: € 20,00

Opzegtermijn

De opzegtermijn is één maand na de maand waarop is opgezegd.

Contributie (per maand):  
Jeugdleden t/m 18 jaar € 50,00 per maand
Leden ouder dan 18 jaar € 55,00 per maand
 Leden met eigen rijdier dat niet bij Ponystal gestald is  € 35,00 per maand

De minimum leeftijd voor de lessen is 7 jaar.


De vereniging zijn we samen, houden we  samen mooi, en maken we samen nóg beter. Alle werkzaamheden bij Ponystal worden gedaan door vrijwilligers met hart voor paarden en hart voor mensen die houden van paarden. Bij Ponystal ben je dus lid, géén klant. Wij vragen àl onze leden bij te dragen aan het werk dat moet gebeuren.